Atletico Madrid Drakt


 • Billige Fotballdrakter
  setter seg ned for forhandlinger


  Sir Alex Ferguson gikk bort


  FC Barcelona Drakt, Atletico Madrid Drakt  jadon sancho blir sett på fotballdrakter salg signering av sommeren

  De røde djevlene vet at de trenger flere forsterkninger hvis de skal vinne Premier League -tittelen, en premie de har måttet gå uten i årene siden Sir Alex Ferguson gikk bort.
  Jadon Sancho blir sett på så vel som Atletico Madrids Kieran Trippier, mens et trekk for Cristiano Ronaldo ikke er helt uaktuelt.
  Men når det kommer til midtstopp, ser det ut til at Varane er klubbens øverste overføringsmål.
  FC barcelona drakt United prøvde først å sikre seg signeringen av VM -vinneren tilbake i 2011, da Ferguson styrte roen, bare for å ende opp med å gå glipp av Real Madrid i stedet.
  Og de er klar til å dra igjen i sommer, med Solskjær klar over manglene til Victor Lindelof, Eric Bailly og Axel Tuanzebe.
  atletico madrid drakt Det er fordi Varane er misfornøyd med La Liga -gigantene som setter seg ned for forhandlinger med dem, i stedet for ham, spesielt gitt hans status som en av deres beste spillere.
  28-åringen har vunnet hvert stort trofé i løpet av sin tid på Bernabeu, inkludert fire Champions League-kroner.
  billig fodboldtøj Og han kunne nå bli med Ramos ut av utgangsdøren, med et trekk til United som mer og mer sannsynlig ser ut fra Solskjærs besluttsomhet om å styrke laget hans i dette området.
  PSG er usikre på å signere Ramos, hvis avslutning fra Bernabeu nylig ble bekreftet, på grunn av lønnskrav og treningsproblemer.
  Så det kan føre dem til å forfølge Varane i stedet, med Ligue 1 -gigantene som setter sine sikter på Champions League -tittelen neste gang.
  Chelsea er også beundrere av den franske landskampen, og Thomas Tuchel ønsker for tiden å styrke seg til tross for at han vant Europas største premie forrige periode.
  Og om United endelig kan signere Varane, 10 år etter at de prøvde å bringe ham til Theatre of Dreams, gjenstår å se.
  Tidligere denne måneden, i mellomtiden, lovet United -eier Joel Glazer å støtte Solskjær på overgangsfronten og gjøre klubben til en stor styrke igjen.
  United har ikke signert en spiller ennå, men Tom Heaton er antatt å være i nærheten av å bli deres første signering av sommeren.

  liverpool drakter

  ronaldo drakt